Hep Birlikte Mücadele

Hep Birlikte Mücadele

Ülkemizde gittikçe artan Korona virüs ile ilgili olarak tüm vatandaşlarımızın üzerlerine düşen sorumluluklarını yerine getirmesi gerekmektedir. Toplum olarak bu salgınla mücadele etmenin yöntemi, Sağlık Bakanlığının getirmiş olduğu kurallara uymaktan geçmektedir. Salgın hastalık niteliğinde olan bu bulaşıcı hastalığın birbirimize bulaşmaması için ailemiz ile birlikte evimizde zaman geçirmemiz ve kişisel koruyucu ekipmanlarımızı oluşturmamız gerekmektedir. Sağlık Bakanlığının tarafından belirtilen 14 günlük kuralına harfiyen uymamız, risk gurubunda bulunan yaşlılarımızı mutlaka izole bir ortamda tutmamız ve onlardan teması kesmemizde büyüklerimizi korumamıza yarar sağlayacaktır.

Sosyal medya üzerinde yalan yanlış haberler kasıtlı olarak yapılmaktadır bu tür haberlere itibar etmemek, Sağlık Bakanlığı ve Hükümet Yetkilerinin yapmış oldukları açıklamalara inanmak gerekmektedir. Bu sağlık savaşında toplum olarak birlikte hareket etmemiz hepimize yarar sağlayacaktır. Sorumsuzca davranan vatandaşlar kendi sağlıkları yanı sıra milyonlarca insanın yaşam hakkını suiistimal etmiş olacaktır. Eğitimde Çalışanlar Birliği Sendikası olarak sonuna kadar vatandaşlarımızın ve devletimizin yanında olacağız.

Milletin sağlığı için gecesini gündüzüne katan Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin KOCA’ya, değerli sağlık çalışanlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

 

EĞİTİMDE-BİRLİK-SEN

Yönetim Kurulu

İletişim

Adres: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı (GMK Bulvarı) No:39 / 20-21 Maltepe Çankaya/Ankara
Telefon: 0536 591 64 54

Sosyal Medya Hesaplarımız

EĞİTİMDE BİRLİK SEN
"Eğitimde Çalışanların Gür Sesi"