Bu yıkıntıların altından Devlet ve Millet olarak kalkacağız

Bu yıkıntıların altından Devlet ve Millet olarak kalkacağız

Aziz Milletimiz

Çok büyük bir acı ile karşı karşıya kaldık. Yaşanan bu acı olayı, millet olarak el ele vererek, kenetlenerek dindirebiliriz. Bugün Devletimiz, Hükümetimiz, Siyasi Partilerimiz, Askerimiz, Polislerimiz, Kolluk Kuvvetlerimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla vb. teşkilatlarımız ile bir olarak güçlü dayanışma sergilememiz gerekir.

Bu yıkıntıların altından Devlet ve Millet olarak kalkacağız. Bu koşullarda çaresizlik ve yakınmalara yer yoktur.  Burada olağan üstü durumlar var ancak olağan üstü de çözümler vardır. Elbetteki eksiklikler, noksanlıklar mutlaka vardır. Bu eksikliklerimizi tamamlayacağız, ders çıkarttıracağız bugün yakınma zamanı asla değildir. Azizi milletimizin olduğu yerde mutlaka çözüm vardır.

Deprem zamanında çağırmadan gelen yüreğini ortaya koyan kardeş ülkelerin yöneticilerine ve kıymetli kardeşlerimize sonsuz teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Aynı zamanda arama kurtarma ekipmanları yollayan, yardım malzemesi ekipleri yollayan ülkelere sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Deprem bölgelerine yardım ulaştıra bilmek için emek sarf eden, yardım malzemeleri taşıyan, yollayan tüm halkımıza,  sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlarımızda ekmek yapılmakta, yemekler pişirilmekte ve tüm kurumları barınma alanı olarak kapılarını açmaktadır. Tüm Bakanlık teşkilatları Bakanımızın koordinesi ile seferberlik halindedir. Böylesine koordine olan bir kurumun mensubu olmaktan onur duymaktayız.  Sayın Bakanımız Mahmut ÖZER ve tüm teşkilatlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunmak isteriz.

 Bu acıyı bir daha yaşamamak için ne yapmamız, neleri değiştirmemiz gerektiğini, yaralar sarıldıktan sonra mutlaka konuşulması ve gerekli önlemlerin alınması önem arz etmektedir. Gün ne kadar kara olsa da gün birlik ve dayanışma günüdür. Biz de üyelerimizle birlikte üstümüze düşün tüm sorumlulukları bihakkın yerine getirmek için diğer kurumlarımız ve vatandaşlarımızla dayanışma içindeyiz. Acımız çok büyük. Cumhuriyet tarihimizin en korkunç depremlerinden birinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Şimdi kurtarma çalışmalarına ve yaraları sarmaya odaklanalım.

Eğitimde-Birlik-SEN

Yönetim Kurulu

İletişim

Adres: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı (GMK Bulvarı) No:39 / 20-21 Maltepe Çankaya/Ankara
Telefon: 0536 591 64 54

Sosyal Medya Hesaplarımız

EĞİTİMDE BİRLİK SEN
"Eğitimde Çalışanların Gür Sesi"