23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği tarihtir. 100. yaşını kutlayacağız bu yılki “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” ne yazık ki Corona Virüs (COVID-19) nedeniyle meydanları ve okul bahçelerini dolduran halkımızın eksikliği içerisinde kutlayacak olmanın burukluğu içerisindeyiz.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa ŞENTOP’un tüm halkımız evlerinin balkonlarında saat 21.00’da kutlamaya destek vermeleri istemişlerdir.

Eğitimde Çalışanlar Birliği Sendikası olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa ŞENTOP’un bu çağrısına uyarak 23 Nisan 2020 Perşembe akşamı saat 21.00’da evlerimizin balkonlarında İstiklal Marşı’mızı okuyarak, ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırarak kutlayacağız. Dünya Çocuklarının Bayramı olarak kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın birliğimizi daha fazla pekiştirmesi dileklerimizle tüm çocuklarımızın bayramlarını kutlarız.

“Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da millî egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir.” M. Kemal ATATÜRK

 

Eğitimde Birlik-SEN   

Yönetim Kurulu

 

 

 

İletişim

Adres: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı (GMK Bulvarı) No:39 / 20-21 Maltepe Çankaya/Ankara
Telefon: 0536 591 64 54

Sosyal Medya Hesaplarımız

EĞİTİMDE BİRLİK SEN
"Eğitimde Çalışanların Gür Sesi"