24 Kasım Öğretmenler Gününüzü Kutlarız

Bizler “beşikten mezara kadar ilim tahsil etmeyi” emreden, kalemin kılıçtan üstün olduğu bir medeniyetin mensupları olarak, tarih boyunca olduğu gibi bugün de öğretmenlerimize büyük değer veriyoruz. Öğretmen, öğrettiğinden ziyade, yetiştiren, eğiten, terbiye eden; öğrencisinin içindeki cevheri sabırla açığa çıkaran ve işleyen kişidir. Al bayrağın dalgalandığı yeri sevgisiyle besleyen, akademik başarının yanı sıra ahlaki başarının da nedenli önemli olduğuna inanarak emek sarf eden öğretmenlerimizin ülkemizin dört bir yanında nasıl fedakârca görev yaptıklarını görüyoruz ve biliyoruz.

Başta görevi başında şehit olmuş eğitimcilerimiz olmak üzere, ahrete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyoruz. Uzun yıllar boyunca öğrencilerini çok büyük bir hassasiyetle, büyük bir fedakârlıkla yetiştirmiş, bugün artık emekli olmuş öğretmenlerimize de, sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler niyaz ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Eğitimde Çalışanlar Birliği Sendikası olarak tüm eğitim çalışanlarımızın 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyoruz.

Eğitimde-Birlik-SEN

Yönetim Kurulu

İletişim

Adres: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı (GMK Bulvarı) No:39 / 20-21 Maltepe Çankaya/Ankara
Telefon: 0536 591 64 54

Sosyal Medya Hesaplarımız

EĞİTİMDE BİRLİK SEN
"Eğitimde Çalışanların Gür Sesi"